Automatische smeersystemen Agrarisch & Bosbouw

Bij Wiejelo Equipment zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen, gericht op de agrarische sector en de bosbouw.

Agrarisch materieel

Agrarisch materieel wordt vaak ingezet in seizoenen. In het seizoen draait het materieel bijna dag en nacht waardoor er weinig tijd is om de machines door te smeren en het materieel veel krijgt te verduren.

De lagers van het materieel gaan vaak door of vlak boven de grond waardoor er veel zand, stof en vuil in de lagers kan binnendringen. De smeerpunten bevinden zich hierbij op kwetsbare locaties.

Met een automatisch smeersysteem worden de lagers tijdens het draaien gesmeerd waardoor deze langer meegaan. Met het juiste vet en de dosering vormt het vet een afdichtingskraag aan de buitenzijde van de lagers zodat het binnendringen van stof, vuil en zand wordt vermeden. Daarnaast wordt met een automatisch smeersysteem op het materieel stilstand vermeden wat minder tijdsverlies en extra kosten met zich meebrengt.

Bosbouw

Ook het materieel wat wordt gebruikt in de bosbouw heeft veel te verduren en smeerpunten bevinden zich op kwetsbare locaties. Met een automatisch smeersysteem worden de lagers tijdens het draaien gesmeerd waardoor deze langer meegaan en ook hier stilstand wordt vermeden.

Mocht een standaardproduct niet geheel aan uw vraagstuk of eisen voldoen, dan ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij altijd in samenspraak met onze opdrachtgevers de juiste oplossing.Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze smeersystemen voor uw agrarisch- en bosbouwmaterieel, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het smeersystemen voor uw agrarisch- en bosbouwmaterieel.

Contact