Automatische brandblussystemen Bussen

Steeds strenger wordende emissie-eisen (EURO 6, CNG) waardoor motoren een veel hogere temperatuur bereiken, betere isolatie en volgebouwde motorruimtes hebben het risico op brand in het motorcompartiment aanzienlijk verhoogd. Dit verhoogde risico blijkt ook uit het groeiend aantal overheden en verzekeringsmaatschappijen dat een automatisch blussysteem in bussen en touringcars verplicht heeft gesteld.

Het juiste automatisch brandblussysteem detecteert en blust een beginnende brand binnen luttele seconden. De volledig mechanische werking van de brandblussystemen die Wiejelo voor bussen biedt, is de meest betrouwbare oplossing. Door de mechanische werking beschermt het systeem het voertuig 24 uur per dag, 7 dagen in de week, ook als deze –met nog gloeiendhete motor- geparkeerd wordt.

Door een doeltreffend automatisch blussysteem in uw bus of touringcar te installeren, verhoogt u niet alleen de veiligheid van uw passagiers, maar ook die van de omgeving. Daarnaast verliest u in geval van brand geen capaciteit en worden verkeersopstoppingen voorkomen.

Al onze systemen voldoen aan de nieuwste normen en hoogste eisen zoals de R107.

Inmiddels beleverd Wiejelo Equipment verschillende busfabrikanten in Europa. Naast het leveren van de blussystemen verzorgen wij onder andere ook installatietrainingen, design en aftersales ondersteuning.Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze brandblussystemen voor bussen, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het blussysteem voor uw bussen.

Contact