WIEJELO GAAT VERHUIZEN! VRIJDAG 28 JUNI 2019 ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR.

IN VERBAND MET ONZE VERHUIZING NAAR EEN NIEUWE LOCATIE ZIJN WIJ VRIJDAG 28 JUNI A.S. GESLOTEN EN NIET BEREIKBAAR.

Alleen in dringende gevallen zijn wij bereikbaar en kunt u contact met ons opnemen op nummer 06-11097198.

Wij zijn u graag vanaf maandag 1 juli a.s. weer van dienst vanuit onze nieuwe locatie aan de Laan van het Omniversum 20 in Apeldoorn.

 

De afgelopen jaren heeft Wiejelo Equipment een sterke groei doorgemaakt. Er zijn meer producten aan het assortiment toegevoegd en ook de (voor)assemblage wordt steeds meer in eigen beheer uitgevoerd. Omdat ons huidige pand te klein werd, is het besluit genomen om een nieuwe locatie te betrekken.

Vanaf 1 juli a.s. zullen wij ons huidige pand gaan verruilen voor een nieuw kantoorpand met bijbehorende magazijnruimte aan de Laan van het Omniversum 20 in Apeldoorn. De nieuwe locatie is eveneens op het industrieterrein Apeldoorn Noord gelegen, op een steenworp afstand van ons huidige pand.

Oud (bezoek)adres
Laan van de Maagd 17, 7324 BR, Apeldoorn.

Nieuw (bezoek)adres per 1 juli 2019
Laan van het Omniversum 20, 7324 BM, Apeldoorn.

Het nieuwe pand is goed bereikbaar (zowel voor bezoekers als expeditie en goederen), er zal een uitgebreide demonstratie en opleidingsruimte aanwezig zijn, voldoende kantoren en tevens hebben we de beschikking over een groter magazijn met meer opslagruimte.

Met het betrekken van ons nieuwe pand kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Natuurlijk bent u van harte welkom om onze nieuwe locatie te komen bezichtigen.

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact