Wiejelo Equipment blijft uitbreiden

Met dank aan onze klanten blijft Wiejelo Equipment maar doorgroeien.

We leven nog steeds in een uitzonderlijke tijd waarin iedereen wordt geconfronteerd met de gevolgen van de Corona pandemie.
Juist nu is het voor ons van belang om mee te denken met onze klanten, de levertijden zo kort mogelijk te houden, niet alleen in te spelen op de vraag van het moment maar juist nu ook toekomstgericht mee te denken met onze leveranciers en opdrachtgevers. Binnen Wiejelo Equipment hechten wij veel waarde aan het bieden van een optimale service.

In tien jaar tijd is Wiejelo Equipment uitgegroeid tot de totaal leverancier van automatische smeer- en brandblussystemen. Deze groei vraagt ook intern de nodige aanpassingen en personeelsuitbreidingen.

Het magazijn is inmiddels uitgebreid naar 3 logistiek medewerkers waarvan Tonny Teunissen het team het meest recentelijk heeft versterkt. Daarnaast is Mark Tak aan het team toegevoegd als commercieel engineer. Met zijn technische kennis en uitgebreide ervaring in de markt van smeersystemen weet hij op elk vraagstuk een passende oplossing te bieden.

Als laatste zijn Dennis Mastenbroek en John van der Kwast als buitendienst monteurs bij Wiejelo in dienst getreden.

Wij wensen Dennis, John, Mark en Tonny heel veel succes in hun nieuwe functies en zien uit naar een plezierige samenwerking!

Met een enthousiast team van medewerkers en onze uitgebreide (technische) kennis en ervaring van de markt, willen wij nog beter worden in het ondersteunen van onze klanten en het leveren van onze dienstverlening!

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact