Uitgelicht: Wiejelo Equipment Norway!

Sinds 2018 is Wiejelo Equipment gevestigd in Noorwegen.

Wiejelo Norway beschikt over een eigen backoffice en technische dienst waarmee Wiejelo Norway een dekkend servicenetwerk heeft voor de gehele Scandinavische markt.

Wiejelo Norway wordt geleid door Ole Marius die zijn sporen heeft verdiend in de tunnelbouw, grondverzet en transport.

Ole Marius, directeur Wiejelo Norway, geeft aan;

Onze toegevoegde waarde binnen de zware industrieën, offshore, openbaar Vervoer en grondverzet geeft onze opdrachtgevers meer efficiëntie en zekerheid.

Vooral de geavanceerde smeer- en blussystemen voor deze sectoren kennen een grote meerwaarde voor al het materieel. Eigenlijk wil ik zeggen dat we met een goed doordacht dienstenpakket risico’s wegnemen en hierdoor de continuïteit gewaarborgd is en blijft”.

Samenwerking met Hydro Noorwegen

Hydro Noorwegen, één van de grootste fabrikanten van aluminium ter wereld met 35.000 medewerkers in 40 landen is het afgelopen jaar een intensieve samenwerking aangegaan met Wiejelo Norway.

Om in de fabriek vloeibaar aluminium te transporteren maakt Hydro gebruik van speciaal ontwikkelde voertuigen ontwikkeld door de Noorse fabrikant HMR. Samen met Hydro is gezocht om het risicogebied brand bij deze voertuigen te minimaliseren. Dit vraagt om excellente expertises die weten de risicogebieden zo effectief mogelijk te detecteren waarna de kern van het mogelijke risico wordt geëlimineerd. Hierdoor blijft de continuïteit van het gehele operationele proces gewaarborgd en worden schades tot een minimum beperkt. Milieutechnisch kennen de blusmiddelen geen schadelijke stoffen zoals PFAS.

Extra trainingen

Wiejelo Norway zal komend jaar zowel het servicepersoneel als de professionals extra trainingen geven om het dienstenpakket nog beter af te stemmen op de klantvraag en zo de aansluiting te behouden op het gebied van wet- en regelgeving.

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact