Toepassingen voor de Metaalbewerkingsindustrie

Wiejelo Equipment is een dynamische onderneming die zich kenmerkt door haar innoverende ideeën en maatwerkoplossingen. Met onze uitgebreide ervaring in de internationale wereld van automatische brandblus- en smeersystemen, kunnen wij op elke vraagstelling maatwerkoplossingen bieden.

Door eventuele brand kan er schade ontstaan aan Metaalbewerking machines en dit brengt grote gevaren met zich mee voor de omgeving. Een ander risico zijn de financiële gevolgen, denk hierbij aan het stilvallen van het productie en/of bedrijfsproces.

Meestal draaien deze machines 24/7 onbemand, hierdoor zal een brand in vele gevallen dan ook te laat opgemerkt worden waardoor er een grotere schade ontstaat.

Wiejelo levert een doeltreffend blussysteem om dergelijke risico’s te minimaliseren voor alle types metaalbewerking machines. Onze systemen zijn ontworpen om te detecteren en te blussen, direct bij de bron.

Wiejelo is ook dé specialist op het gebied van automatische smeersystemen voor metaalbewerking machines. Wij leveren zowel olie als olieluchtsystemen en vetsmeersystemen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Door het gebruik maken van een goed automatisch smeersysteem minimaliseert u de onderhoudskosten en risico’s van storingen en uitvaltijd.

Wij hebben de beschikking over een wereldwijd dekkend servicenetwerk. Onze service gaat van levering tot montage en het onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze producten of dienstverlening voor de metaalbewerkingsindustrie, neem dan contact met ons op via 085-8785691 of per mail op sales@wiejelo.com

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact