Probleemloze inzet van uw materieel

“De probleemloze inzet van uw equipment is essentieel. Uw materieel moet namelijk optimaal functioneren, zodat u uw werkzaamheden goed kunt uitvoeren”

Binnen Wiejelo Equipment staan wij niet stil en zijn wij continue bezig met innovatieve ontwikkelingen waarbij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening centraal staat. In een wereld die dagelijks veranderd, is innovatie namelijk noodzakelijk om zo op de vraag en behoefte van onze klanten te kunnen inspelen.

Om de kwaliteit van onze producten te blijven waarborgen, denken wij voortdurend in mogelijkheden en werken wij nauw samen met onze leveranciers en partners. Stopel Verzekeringen komen wij in de markt regelmatig tegen als zakelijke partner bij relaties van Wiejelo. Stopel Verzekeringen heeft in de loop van jaren gezien dat een automatisch brandblussysteem het risico van verlies door brand en beperkt. Stopel Verzekeringen zag ook dat een automatisch smeersysteem minder slijtage en stilstand geeft en de levensduur van het materieel verlengt.

Wilt u ook weten welk gunstig effect de aanschaf van een automatisch brandblussysteem of automatisch smeersysteem heeft voor uw verzekeringspremie en voorwaarden, dan kunt u contact opnemen met:

Stopel Verzekeringen B.V.
0546-480 180

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact