GEZOCHT: ECHTE STOERE MANNEN/ VROUWEN!

GEZOCHT: ECHTE STOERE MANNEN/ VROUWEN MET EEN AANPAKKERSMENTALITEIT!

Wil je werken bij een jonge en dynamische organisatie met doorgroeimogelijkheden, een auto van de zaak, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op!

Door onze snelle groei zijn wij per direct op zoek naar (leerling) buitendienst monteurs voor de installatie en het onderhoud van automatische smeersystemen en brandblussystemen op met name:

  • Grondverzetmachines
  • Container handling equipment
  • Landbouwmachines
  • Transportmaterieel (vrachtauto’s, opleggers, bussen)
  • Industriële toepassingen

Het is een veelzijdige functie wat zich uit in de diversiteit van onze opdrachtgevers en locaties waar je aan het werk zal zijn. Tijdens de werkzaamheden kan je het ene moment werkzaam zijn in een havenkraan of op een windmolen, de andere keer ben je werkzaam bij een busfabrikant of op een recyclingmachine.

Graag nodigen wij ervaren Monteurs en Leerling Monteurs uit om bij ons het vak te leren. Leerling Monteurs worden bij ons intern opgeleid totdat ze zelfstandig de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Eén van onze belangrijkste eisen is dat je gemotiveerd bent, van aanpakken weet en technisch inzicht hebt.

Lijkt het jou wat om het vak bij ons te leren of om een nieuwe uitdaging aan te gaan, schroom dan niet langer en neem contact met ons op! Stuur je CV en motivatie aan suzanne.boertien@wiejelo.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar onze website: www.wiejelo.com of neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden via 085-8785691.

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact