Dienstverlening Service en Onderhoud

Alleen de aanschaf en installatie van automatische brandblus- en smeersystemen voor het behoud van uw materieel is niet voldoende. Regelmatige controles door de gebruiker zelf en door een onafhankelijke deskundige zijn van groot belang.

Binnen Wiejelo Equipment zijn wij niet aan 1 merk gebonden. Daarnaast verrichten wij service en onderhoud voor de brandblus- en smeersystemen. Alleen dán bent u er zeker van dat deze systemen betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet.

Wij bieden telefonische ondersteuning en een 24-uurs storingsdienst, in combinatie met af te sluiten onderhoudscontracten. Daarbij kunnen wij op afstand uw materieel monitoren en zorg dragen voor periodiek onderhoud en eventuele aanpassingen.

Voor de brandblussystemen voeren wij periodieke controles uit waarbij onze monteurs met behulp van een checklist de volledige installatie en onderdelen van de systemen nalopen. Hierna worden de systemen voor een bepaalde periode van minimaal 6 maanden weer goedgekeurd.


Ook na plaatsing van de systemen staat Wiejelo Equipment garant voor de juiste service. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com


 

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact