Corona

Update 24-3-2020

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

Ook binnen Wiejelo volgen wij de richtlijnen op en houden wij de actuele berichtgeving omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten.

Tot op heden gaan onze werkzaamheden nog door, uiteraard met de nodige veiligheids- en voorzorgsmaatregelen. Op kantoor hebben wij een beperkte bezetting en de meeste van onze medewerkers werken vanuit huis. Onze monteurs kunnen hun werkzaamheden op locatie nog uitvoeren, met het verzoek aan onze klanten om onze monteurs in een open of vrije ruimte hun werkzaamheden te laten doen zodat contact met andere mensen wordt voorkomen.

Onze vakmensen die aan het werk zijn hebben geen griepklachten, zij houden zijn aan de voorgeschreven hygiëne regels.

Heeft u desondanks momenteel liever niet dat er installatiewerkzaamheden aan uw materieel wordt uitgevoerd, neem dan contact met ons op zodat wij uw materieel op een later tijdstip kunnen voorzien van onze maatwerkoplossingen.

Ook in deze situatie proberen wij zoveel mogelijk met onze klanten in gesprek te blijven en te zoeken naar oplossingen.

 


19-3-2020

De ontstane situatie omtrent het Corona virus treft ons allemaal.

Wij conformeren ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM en houden hierbij rekening met onze leveranciers, klanten en medewerkers.
Dit houdt onder andere in dat onze kantoormedewerkers de keus hebben om vanuit onze kantoorlocatie of thuislocatie te werken, met inachtneming van de gestelde richtlijnen.

Het magazijn en onze afdelingen (waaronder de planning, verkoop en financiële afdeling) zullen vooralsnog geopend zijn. Uiteraard besteden wij extra aandacht aan de hygiëne.
Bezoeken die niet noodzakelijk zijn worden voorlopig uitgesteld. Wij staan u graag telefonisch, per mail of middels een video verbinding te woord.

Installaties en services kunnen gewoon worden uitgevoerd. Wel willen wij onze klanten vragen onze monteurs in een open of vrije ruimte hun werkzaamheden uit te laten voeren waarbij zij niet in contact met andere personen hoeven te komen.

Ook in deze tijden werken wij graag met onze klanten samen om tot het gewenste resultaat te komen, uiteraard met de nodige aanpassingen waarbij de gezondheid voor alles gaat!

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact