Bedrijfsprofiel Werken bij Wiejelo

Om iedere keer met plezier naar je werk te kunnen gaan, is het belangrijk dat de werkomgeving goed bij je past. Dit geldt niet alleen voor de werkwijze, maar zeker ook voor de sfeer, de omgeving en bovenal de collega’s. Je kiest niet zomaar voor een nieuwe baan.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met talent en een aanpakkersmentaliteit. Van beginnende monteurs die we verder opleiden, tot enthousiaste sales mensen of productontwikkelaars.

Bij Wiejelo Equipment zijn wij open, toegankelijk en zeer service verlenend. Maar buiten dat, zijn wij een enthousiast team met de focus op onze klanten. Ben je ervan overtuigd dat jij een unieke meerwaarde kunt bieden voor onze organisatie en vind je aansluiting bij onze wijze van dienstverlening zoals omschreven op deze website, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf willen wij studenten de mogelijkheid geven om in ons bedrijf kennis en ervaring op te doen en bieden wij een volwaardige leerplek.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat zijn wij ook naar jou!
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Vacatures


Assemblage Medewerker

Apeldoorn

36-40 uur

Leerling Monteur

Regio Apeldoorn

36-40 uur

Buitendienst Monteur

Nederland

32 – 40 uur | MBO


Stuur een open sollicitatie aan suzanne.boertien@wiejelo.com

Bedrijfsprofiel

Missie

Ons doel is om onze klanten ultieme veiligheid en efficiëntie te kunnen bieden. Ons gespecialiseerde aanbod van producten en diensten verhoogt de veiligheid en productiviteit, vermindert het onderhoud en verlaagt de kosten.

Diensten

Wiejelo Equipment levert haar diensten wereldwijd omvattende het design, het advies, de levering, de montage en het onderhoud van geautomatiseerde brandblus- en smeersystemen op het gebied van veiligheid en efficiency.

Onafhankelijk organisatie

Omdat Wiejelo Equipment geheel onafhankelijk is en alleen met de beste (zowel nationaal als internationale) fabrikanten en partners samenwerkt, onderscheiden wij ons hierin duidelijk ten opzichte van andere aanbieders in de markt.

Maatwerk

Kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing staan bij Wiejelo Equipment hoog in het vaandel. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van automatische brandblus- en smeersystemen, kunnen wij op alle vraagstukken maatwerkoplossingen bieden.

Open sollicitatie