Bedrijfsprofiel Werken bij Wiejelo

Om iedere keer met plezier naar je werk te kunnen gaan, is het belangrijk dat de werkomgeving goed bij je past. Dit geldt niet alleen voor de werkwijze, maar zeker ook voor de sfeer, de omgeving en bovenal de collega’s. Je kiest niet zomaar voor een nieuwe baan.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met talent en een aanpakkersmentaliteit. Van beginnende monteurs die we verder opleiden, tot enthousiaste sales mensen of productontwikkelaars.

Bij Wiejelo Equipment zijn wij open, toegankelijk en zeer service verlenend. Maar buiten dat, zijn wij een enthousiast team met de focus op onze klanten. Ben je ervan overtuigd dat jij een unieke meerwaarde kunt bieden voor onze organisatie en vind je aansluiting bij onze wijze van dienstverlening zoals omschreven op deze website, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf willen wij studenten de mogelijkheid geven om in ons bedrijf kennis en ervaring op te doen en bieden wij een volwaardige leerplek.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat zijn wij ook naar jou!
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Vacatures


Marketing stagiaire

Apeldoorn

Assemblage / Technisch Magazijnmedewerker

Apeldoorn

32-40

ERVAREN BUITENDIENST MONTEURS

NEDERLAND

40

Leerling Monteur

Regio Apeldoorn

36-40 uur


Stuur een open sollicitatie aan suzanne.boertien@wiejelo.com

Bedrijfsprofiel

Missie

Wij helpen onze opdrachtgevers in het behalen van een hogere productiviteit met meer rendement en minder risico.

Visie

  • De visie van Wiejelo Equipment is samenwerken!
  • De gezamenlijke focus met de klant ligt primair op de verhoging van efficiency en continuïteit.
  • Wiejelo equipment neemt haar verantwoordelijkheden ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen met respect voor individu en maatschappij.
  • Duurzaamheid heeft voor Wiejelo inhoud. Onze bedrijfsvoering richt zich bewust op de circulaire economie.

Onafhankelijk organisatie

Omdat Wiejelo Equipment geheel onafhankelijk is en alleen met de beste (zowel nationaal als internationale) fabrikanten en partners samenwerkt, onderscheiden wij ons hierin duidelijk ten opzichte van andere aanbieders in de markt.

Maatwerk

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van automatische brandblussystemen en automatische smeersystemen, bieden wij wereldwijd op elke vraagstelling dé optimale maatwerkoplossing.

Open sollicitatie