Bedankt aan al onze relaties!

Zo begin december blikken wij alweer vooruit naar 2020.

Het jaar is voorbijgevlogen en met nog ruim twee weken te gaan breken de feestdagen en jaarwisseling straks aan.

Terugkijkend op 2019 was dit voor Wiejelo Equipment een veelbewogen jaar waarin de verhuizing naar ons nieuwe pand centraal stond. Met het betrekken van deze nieuwe locatie, is gebleken dat wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn. Niet alleen door onze grotere voorraden en geschikte opleidings- en demonstratieruimte, maar ook voor het installeren van onze systemen op voertuigen en machines die wij in onze eigen technische ruimte kunnen uitvoeren.

Naast de verhuizing heeft de organisatie wederom een sterke groei doorgemaakt. Deze groei liet zich zien in uitbreiding van ons assortiment, de verscheidenheid aan (nieuwe) projecten, het steeds meer uitvoeren van de (voor)assemblage in eigen beheer en nieuwe medewerkers die aan het team zijn toegevoegd.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij deze groei te danken hebben aan onze opdrachtgevers en relaties. Middels deze brief en handige bureaukalender voor 2020, willen wij u hartelijk danken voor onze samenwerking dit jaar.

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2020. Ook in het nieuwe jaar zien wij weer uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers
Wiejelo Equipment B.V.

Contact

Heeft u vragen over Wiejelo Equipment
of onze producten & diensten?

Contact