Automatische smeersystemen Windturbines

Wiejelo Equipment heeft een uitgebreide ervaring met automatische smeersystemen in windturbines waarvan een hoge inzet en belasting wordt gevergd.

Windturbines staan op afgelegen locaties en zijn vaak moeilijk bereikbaar. De automatische smeersystemen die wij leveren voor windturbines zijn onderhoudsvriendelijk.

Met een automatisch smeersysteem worden de lagers tijdens het draaien gesmeerd waardoor deze langer meegaan. Met het juiste vet en de dosering vormt het vet een afdichtingskraag aan de buitenzijde van de lagers zodat het binnendringen van stof en vuil wordt vermeden.

Daarnaast wordt met een automatisch smeersysteem op de windturbine stilstand, met verlies van de energieproductie, vermeden.

Naast de installatie van de smeersystemen op windturbines, biedt Wiejelo Equipment de mogelijkheid om de systemen op afstand te monitoren of aan te sluiten op het monitoringsysteem (GSM module) van de windturbine.Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze smeersystemen voor windturbines, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het smeersystemen voor uw windturbines.

Contact