Automatische smeersystemen Transport & Logistiek

Bij Wiejelo Equipment zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen, gericht op de transport en logistieke sector.

Voor al uw materieel op het gebied van transport en logistiek is het van belang dat de lagers tijdens het draaien worden gesmeerd. Het materieel komt jaarlijks maximaal 1 – 2 keer per jaar voor onderhoud naar de garage waarbij de vetpompen gelijktijdig bijgevuld kunnen worden. Stilstanden van het materieel worden hierbij voorkomen.

Wij weten als geen ander dat de kwaliteit van de opbouw van smeersystemen op transport materieel van essentieel belang is. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het hufterproof opbouwen van deze systemen op de meest moeilijk te bereikbare locaties.

Binnen Wiejelo Equipment werken wij samen met de meeste fabrikanten zodat de smeersystemen al vanaf de fabriek kunnen worden geïnstalleerd waarna het materieel na aflevering meteen in gebruik kan worden genomen.

Wij installeren automatische smeersystemen op onder andere:

  • Vrachtwagens
  • Bussen
  • Opleggers
  • Heftrucks
  • Laadkranen
  • Laadkleppen

Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze smeersystemen voor transport & logistiek, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het smeersystemen voor uw transport & logistiek.

Contact