Automatische smeersystemen Scheepvaart

Bij Wiejelo Equipment zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen, gericht op de scheepvaart.

Met een automatisch smeersysteem worden de lagers tijdens het draaien gesmeerd waardoor deze langer meegaan. Met het juiste vet en de dosering vormt het vet een afdichtingskraag aan de buitenzijde van de lagers zodat het binnendringen van stof, vuil en zand wordt vermeden. Daarnaast wordt met een automatisch smeersysteem in de machinekamer stilstand vermeden wat minder tijdsverlies en extra kosten met zich meebrengt.

Wij weten als geen ander dat de kwaliteit van de opbouw van smeersystemen op transport materieel van essentieel belang is. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het hufterproof opbouwen van deze systemen op de meest moeilijk te bereikbare locaties.Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze brandblussystemen voor de scheepvaart, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het blussysteem voor uw scheepvaartmaterieel.

Contact