Automatische smeersystemen Recycling & Overslag

Bij Wiejelo Equipment zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen, gericht op de recycling & overslag.

Recycling & overslag materieel draait normaliter uren achter elkaar door,  zonder dat er personeel aanwezig is.  Door intensief gebruik wordt het materieel zwaar belast en krijgt veel te verduren met smeerpunten op kwetsbare locaties.

Binnen Wiejelo Equipment werken wij samen met de meeste fabrikanten zodat de smeersystemen al vanaf de fabriek kunnen worden geïnstalleerd waarna het materieel na aflevering meteen in gebruik kan worden genomen.

Wij weten als geen ander dat de kwaliteit van de opbouw van smeersystemen op Recycling & Overslag materieel van essentieel belang is. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in de opbouw van de systemen voor zowel mobiele als stationaire installaties.Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze smeersystemen voor uw recycling- en overslagmaterieel, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het smeersystemen voor uw recycling- en overslagmaterieel.

Contact