Automatische smeersystemen Offshore- industrie

Bij Wiejelo Equipment zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen, gericht op de offshore-industrie.

De offshore-industrie draait dag en nacht, zeven dagen per week door. Door intensief gebruik wordt het materieel zwaar belast en krijgt veel te verduren. Denk hierbij aan ruige omstandigheden op zee en corrosie.

Wij kunnen de systemen dusdanig aanleggen en duidelijk gedocumenteerd zodat onderhoudspersoneel na een korte instructie van onze medewerkers aan boord of op locatie de systemen direct in gebruik kan nemen en toekomstig onderhoud zelfstandig kan uitvoeren.

Binnen Wiejelo Equipment werken wij samen met de meeste fabrikanten zodat de smeersystemen al vanaf de fabriek kunnen worden geïnstalleerd waarna het materieel na aflevering meteen in gebruik kan worden genomen.

Wij ontwerpen en installeren onder andere automatische smeersystemen voor:

  • Boorplatforms
  • Materieel t.b.v het leggen van pijpleidingen
  • Windmolens op zee
  • Kranen op boorplatforms
  • Baggerschepen


Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze smeersystemen voor de Offshore- industrie, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het smeersystemen voor de Offshore- industrie.

Contact