Automatische smeersystemen Mijnbouw Industrie

Bij Wiejelo Equipment zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van automatische smeersystemen, gericht op de mijnbouwindustrie.

Mijnbouwmaterieel draait dag en nacht, zeven dagen per week door. Door intensief gebruik wordt het materieel zwaar belast en krijgt veel te verduren. Stilstanden van het materieel brengen hoge kosten met zich mee en dienen voorkomen te worden.

Met een automatisch smeersysteem worden de lagers tijdens het draaien gesmeerd waardoor deze langer meegaan. Met het juiste vet en de dosering vormt het vet een afdichtingskraag aan de buitenzijde van de lagers zodat het binnendringen van stof, vuil en zand wordt vermeden.

Wij weten van elk mijnbouwmaterieel welk systeem gewenst en toegepast dient te worden met zo weinig mogelijk stilstanden tot gevolg.

Wij zijn onder andere actief in de mijnbouwgebieden in Indonesië, Australië en Afrika en hebben daarbij de beschikking over een wereldwijd dekkend servicenetwerk.
Lokale distributeurs worden door Wiejelo Equipment opgeleid om zo zelfstandig het onderhoud aan het materieel uit te kunnen voeren.


 

 


Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze smeersystemen voor de mijnbouw industrie, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het smeersystemen voor uw mijnbouw materieel.

Contact