Automatische smeersystemen

Wiejelo Equipment heeft meer dan 30 jaar internationale ervaring op het gebied van automatische smeersystemen.

Wiejelo Equipment is de specialist in het ontwerpen, adviseren, leveren, monteren en onderhouden van automatische smeersystemen.

Met een automatisch smeersysteem worden de lagers tijdens het draaien gesmeerd waardoor deze langer meegaan. Met het juiste vet en de dosering vormt het vet een afdichtingskraag aan de buitenzijde van de lagers zodat het binnendringen van stof, vuil en zand wordt vermeden. Daarnaast wordt met een automatisch smeersysteem op het materieel stilstand vermeden wat minder tijdsverlies en extra kosten met zich meebrengt.

Wereldwijd leveren wij jaarlijks duizenden smeersystemen aan fabrikanten, distributeurs en eindgebruikers in verschillende marktsegmenten. Ons team bestaat uit ervaren werknemers die al tientallen jaren ervaring hebben opgedaan bij verschillende fabrikanten uit deze branche.

Wij hebben de beschikking over een wereldwijk dekkend servicenetwerk. Lokale distributeurs worden door Wiejelo Equipment opgeleid om zelfstandig installaties van onderhoud te voorzien en om onderhoud aan de systemen uit te voeren.Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze automatische smeersystemen, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het automatische smeersysteem voor uw situatie.

Contact