Automatische brandblussystemen Windturbines

Wiejelo Equipment heeft een uitgebreide ervaring met blussystemen in windturbines waarvan een hoge inzet en belasting wordt gevergd.

Grote voorkomende brand risico’s in windturbines zijn kortsluiting, oververhitting, overbelasting en blikseminslag. Bij het ontstaan van een brand in een windturbine, zijn de gevaren enorm. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor de omgeving. Denk hierbij aan brandende onderdelen die honderden meters kunnen wegwaaien. Daarnaast zijn windturbines verzekerd, maar het verlies van de energieproductie niet. Het opnieuw bouwen van een windturbine kost veel tijd met zoals gezegd een langdurig verlies van de energieproductie en dus geen inkomsten.

Met de installatie van een automatische brandblusinstallatie in windturbines bieden wij de beste bescherming van uw mensen, materieel en omgeving. De mechanische werking van het automatische brandblussysteem zorgt ervoor dat 24/7 de brand binnen enkele seconden wordt gedetecteerd en geblust.Voor meer uitgebreide informatie over de werking en toepassing van onze brandblussystemen voor windturbines, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen op 085-8785691 of per mail via sales@wiejelo.com

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het brandblussysteem voor uw windturbines.

Contact