Automatische brandblussystemen

Voor de beste bescherming van uw mensen, materieel en omgeving, voorziet Wiejelo Equipment in de levering en montage van automatische brandblussystemen.

Binnen Wiejelo Equipment verzorgen wij het complete design van de brandblussystemen. Hierdoor kunnen wij u de meest veilige oplossing bieden voor uw mensen, materieel en omgeving. Voorafgaand aan de plaatsing van systemen, bespreken wij samen met onze opdrachtgevers welk type systeem en blusmiddel het meest geschikt is voor de toepassing.

Wiejelo staat garant voor de juiste service voor, tijdens en na eventuele plaatsing van de systemen. Zo kunnen wij u de beste service bieden en de hoogste kwaliteit.


Indirect Blussysteem

Het indirecte systeem gebruikt de detectieleiding alleen voor het detecteren van de brand.

Wanneer de leiding door de combinatie van stralingshitte en de druk in de leiding openbarst, wordt de klep aan de bovenkant van de cilinder geopend door de druk in de cilinder.

Hierdoor wordt het blusmiddel via de blusleiding door de strategisch geplaatste sproeikoppen in de beveiligde omgeving gespoten.


Direct Blussysteem

Het directe automatische brandblussysteem detecteert een brand door middel van de unieke en gepatenteerde detectieleiding. Deze hittegevoelige leiding van polymeer staat onder een constante stikstofdruk en reageert op hitte in combinatie met stralingswarmte van vuur.

Wanneer een vlam de leiding bereikt, barst deze open waardoor de druk wegvalt en het blusmiddel via het ontstane gat de brand blust.

Contact

Onze specialisten helpen u graag met het realiseren van het brandblussysteem voor uw specifieke situatie.

Contact